Compra, venda i lloguer d'inmobles
Buscador avançat Buscador avançat
Cases - Torres - Solars...


REF: 1536
DESPATX I OFICINES en lloguer a Sta. Mª de Palautordera al centre del poble (carrer Major), magnífica ubicació, totalment reformat, consta de 80m2 repartits en 2 sales independents de 16m2 cada una, ampli rebedor i sala d'espera, 2 banys tipus aseo i una gran sala polivalent de 60m2. Aire condicionat amb bomba de calor. MOLT LLUMINÓS!!
400,00 €
REF: 1700
LOCAL en LLOGUER a SANT CELONI. Consta de 60m2 útils i diàfans i alçada a tot el local de 3,15m, 1 bany amb dutxa. Terres de gres i sostre d'alumini. Usos acceptats: comerç i oficines. Excelent comunicació amb autopista AP7.
475,00 €
REF: 1764
LOCAL de lloguer a Sta. Mª de Palautordera ubicat en zona molt tranquil·la, amb bon aparcament i fàcil accés. L'espai està constituït per dues sales totalment diàfanes de 60m2 i 40m2. Ben aïllat amb finestres d'alumini amb doble vidre i TERRES DE PARQUET. Compta amb un aseo.
500,00 €
REF: 1756
CASA DE CARRER al centre de Santa Mª de Palautordera ideal per a COMERÇ, botiga, despatx o espai MULTIFUNCIONAL!!!. Situació immillorable al carrer Major, amb ampli aparador. A la planta baixa trobem 45m2, totalment diàfan, amb un aseo. Al primer pis hi ha dues sales independents de 10m2 i 12m2, així com un bany complet amb dutxa. A l'últim pis hi ha un ampli estudi de 42m2 totalment diàfan. Totes les plantes estan dotades amb aire condicionat amb bomba de calor. No dubtis en demanar més informació!!!
850,00 €
REF: 1618
OPORTUNITAT DE NEGOCI, local comercial al centre de Sant Esteve de Palautordera, totalment moblat i amb electrodomèstics per que el teu únic mal de cap sigui trobar el nom del teu Restaurant!!! La sala principal consta de 83m2 totalment diàfans, un còmoda zona de endreça de estris per al moment del servei, àmplia barra ubicada en un lateral de la sala amb expositor de producte de nevera o fred, cafetera, neveres baixes i còmodes estanteries per als utensilis. A la sala també hi trobem una nevera ideal per a exposar productes de fred/congelats. Seguida de la barra i amb bon accés, trobem la cuina de 12m2 amb cuina industrial de fogons de butà, barbacoa de obra ideal per a brases, amplia zona de pica adaptada a la normativa vigent, rentaplats, neveres i congeladors, i accés a una segona sala de magatzem de 4'5m2 que dona pas a una 2ª zona de magatzem amb accés a un carrer secundari ideal per a les entregues de proveïdors sense destorbar el servei a la sala principal. El local compta amb 2 aseos, 1 d'ells adaptat a minusvàlids.
1.200,00 €